Bamboe Badjassen

Weergegeven:
Sorteren op:

Bamboe Badjas, Blauw van Badstof

Artikel :HHB-071EAN          XS       &..

Bamboe Badjas, Grijs van Badstof

Artikel:HHB-032EAN          XS-      8719274590385S/M- ..

Bamboe Badjas, Roze Badstof van Binnen

Artikel :HHB-042EAN          XS       &..

Bamboe Badjas, Wit Van Badstof

Artikel: HHB-036EAN       XS         871..

Bamboe Badjas, Zwart van Badstof

Artikel :HHB-071EAN          XS-        8719274590460S..

Wafel Badjas met Badstof van Binnen, Antraciet

Artikel : HTT-AK-008EAN                   : S/M - ..

Wafel Badjas met Badstof van Binnen, Beige

Artikel : HTT-AK-015EAN                   : S/M - ..

Wafel Badjas met Badstof van Binnen, Groen

Artikel : HTT-AK-016EAN                   : S/M - ..

Wafel Bamboe Badjas met Badstof van Binnen, Licht grijs

Artikel : HTT-AK-009EAN                   : S/M - ..

Bamboe Badjassen

Een perfecte badjas houdt je warm in de winter of koel in de zomer. We zijn het er allemaal over eens dat het dragen van een badjas u een comfortabel en zodoende een goed gevoel geeft, waar u ook bent. Het geeft u een gevoel van thuis, zelfs wanneer u in een hotel verblijft. 


Bamboe badjassen is de nieuwe trend

Er zijn talloze keuzes op de markt, maar bamboe badjassen is de trend van dit moment. Als u op zoek bent naar een nieuwe badjes, dan is dit misschien de juiste plek. Ga met ons mee, en laten we nu de wereld van bamboe badjassen ontdekken.


Bamboe badjassen van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar een badjas van biologisch katoen of een badjas van bamboe die je huid niet irriteert, dan hebben we wat u nodig heeft. Onze producten worden vervaardigd zonder het gebruik van pesticiden, wat resulteert in een gezonde en onverslaanbaar zachte biologische ervaring waar u dol op zult zijn. Kies vandaag nog uit een verscheidenheid aan verschillende stijlen en kleuren!

De aanschaf van één van onze biologische badjassen is een goede manier om uw impact op het milieu te verminderen en iets natuurlijker tegen uw huid aan te brengen, rechtstreeks uit bad en onder de douche wanneer uw huid het meest gevoelig is. Bij het kiezen van de perfecte badjas zijn biologisch katoen en bamboevezels veelzijdige materialen omdat ze in veel verschillende texturen en gewichten kunnen worden geweven. Vanwege de manier waarop natuurlijke vezels worden geweven, zijn bamboe badjassen ademend, waardoor vocht snel kan drogen - iets wat u graag in een badjas terugziet.

Zoals hierboven omschreven zijn bamboe badjassen één van de meest duurzame materialen van de natuur. Bamboe wordt altijd gekweekt zonder de noodzaak van een pesticide of herbicide, en is eigenlijk een gras dat tot 1,5 meter per dag kan groeien en heel gemakkelijk kan vernieuwen.


Veel meer dan alleen badjassen

Naast onze bamboe badjassen bieden wij een een ruim assortiment aan andere sauna artikelen zoals katoenen badjassensaunakiltssauna handdoekensauna slippers of bamboe handdoeken. Voor al uw wellness en sauna producten bent u bij de webshop van X.ziir aan het juiste adres.